Loetjoe Boek

De avonturen van Loetjoe uit Senang

Zondag 3 april van 13.00 u tot 18.00 u ...Loetjoeboek-feestje

apr 012016

Nou die magische krachten van mijn maker hebben gewerkt..ze kan zo in mijn sprookjes hahaaa...we stonden in de krant en dat ging zo;

Deze week komt een uniek prentenboek uit: Loetjoeboek. Het kleurrijke boek vertelt in twaalf sprookjesachtige acrylverfschilderijen het verhaal van de eerste schooldag van de 4-jarige Loetjoe. De schilderijen zijn van de hand van de Groningse kunstenares Roxanne Monsanto; schrijver en copywriter Pierre Carrière, ook uit de stad, schreef de teksten bij de prenten.
Loetjoe – een aandoenlijke kruising tussen een giraf, koe en Jack Russel terriër – woont op het eiland Senang en gaat de dag na zijn vierde verjaardag voor het eerst naar school in de Canyons van Weleer.

Loetjoeboek is in meerdere opzichten uniek. Niet alleen vanwege de bijzondere beestjes in hun fantasiewereld vol grotten, woestijnen en cactussen, maar ook door de uitvoering. Het prentenboek is duurzaam gedrukt met inkt op plantaardige basis en heeft een bijzonder formaat...een dwarsligger ..hahaha ja echt waar... Daarnaast is het niet alleen te koop in de boekhandel, maar ook in een tijdelijke winkel aan de Folkingestraat 18 in de stad Groningen. Tot eind mei is het daar verkrijgbaar voor 19,50.

Op zondag 3 april, van 13.00 tot 17.00 uur, zijn mijn makers in de winkel aan de Folkingstraat 18 aanwezig om Loetjoeboek te signeren.
Hoe cool is dit? We hebben paarse ranja speciaal van Cactusrand uit Senang besteld.

Aandoenlijke? Zo noemen ze mij... Zo had ik dat nog nooit gezien.

o..wist je al dat Loetjoeboek maar 19,50 kost in mensengeld? Ja...heus... en dat er ook giclees over mij en mijn vriendjes te koop zijn? Op de foto zie je ze... ja haha best veel vrienden heb ik.....

 

undefined

 

Komen jullie ook zondag?

 

Loetjoe

ignite-me.nl